Nyheter

Kropp och Själ- med Hjärta

Vi önskar tacka för en underbar lördag tillsammans med Hälsomässan Kropp och Själ. En efterlängtad dag med upplevelse värda sitt leende, Vi hoppas vi ses snart igen!

Till All Ni som var med att göra denna dag möjlig, och skapa den varma och inbjudande energi som hos och runt oss var, Ett stort Tack

Många utställare och besökare har uttryckt sin glädje över just känslan av lugn och Kärlek som infann sig- och vi håller med Hjärta med.

Tack till Rickard och Maria Lehtonen: Tack för ett proffsigt och väl mottaget event. Tack för att vi fick vara med, och med en hälsning om förhoppning att vi snart ses igen!

Med Kärlek,
Vhe Intuition

1/4
2/4
3/4
4/4

Välkommen till Nya, Gamla, Älskade Vhe Intuition!

Vilken Sommar det har varit - Vår verksamhet har vuxit - och det inte litet! Vi är så lyckliga att nu kunna dela med Er vårt nya ansikte, utvecklade metod och internationella delverksamhet för att inte tala om våra nya näringsgrenar - Så underbart kul!

Ny hemsida

Först och främst, Varmt Välkomna till vår nya Hemsida! Jonathan har jobbat och jobbar ännu hårt på och för Vhe:s ansikte utåt – kvällarna ägnas tillsammans i programmeringens- och estetikens språk och visst ligger där många ännu framför oss, men vi är så lyckliga att från och med nu kunna dela vår framväxande Hemsida med Er – Vi hoppas att ni ska trivas ♥

Nya Breddgrader

Tillåt oss att presentera Vhe Intuition Global, då vi nu finns också internationellt med en liten, stor verksamhet inom såväl streaming som författarskap och figurtillverkning förutom våra vanliga konsultationer på distans!

Känner du dig bekant med det Engelska språket och vill veta mer? Eller varför inte själv vara med under våra öppna sceanser och myshörnor? Ta en titt på vår Twitch kanal för samlad information: https://www.twitch.tv/vheintuition
Och besök vårt nya internationella bibliotek för samlade videor inom allt från Healing, Meditation, Scéanser, Skratt och Djupa diskussioner https://www.youtube.com/channel/UCgb74xSpDxDmnA1lVY0lTIg

Samtligt innehåll är i nuläget först och främst på Engelska, Ni får mer än gärna höra av Er till oss om liknande skulle önskas på Svenska ♥

Utvecklade metoder

Även på hemmafronten har det varit rörelse under sommaren, och vi är stolta att nu kunna erbjuda olika typer av enklare energiavläsningar bredvid våra ordinarie konsultationer. Dessa bokas som enklast via vår sida på BokaDirekt: https://www.bokadirekt.se/places/vhe-intuition-28510
Hjulen rullar även för att mycket snart också kunna erbjuda olika storlekar på program och prenumerationer för återkommande klienter. Kontakta oss om detta, eller något annat smått nämnt i detta inlägg är av intresse för dig.

___________________

Samtligt innehåll och tjänster tillkommer Er som vanligt med en åldersrekommendation på 18år och äldre.

Önskar Er alla en Underbar Höst – Vi är så lyckliga att få uppleva denna fantastiska resa med Er

~ ♥ ~

Hälsomässa Katrineholm- Ett Hjärtligt Tack

Vi vill Tacka alla vilka gjorde helgens hälsomässa i Katrineholm möjlig. Det blev en utmanande, men givande och härlig mässa på många sätt. Vi på Vhe Intuition ställdes inför nya utmaningar, vilken erfarenhet vi tackar Varmt för i vår resa framåt. Företaget breder väg för nya äventyr, och det ingiver oss stor värme att få ha med oss ytterligare kunskap i ryggsäcken inför vilka stigar som väntar.

Vi vill sända ett Extra stort Tack till Life4Energy, Nadja Lakanen och Benita Karlsson för Ert alltid så fina bemötande. De Varmaste Kram till Er och Ni vilka vi fick dela denna helg med.

Allt Gott! <3

1/3
2/3
3/3

Body and Soul Expo- Vi ses i Tibro!

* Detta Event har blivit framflyttat till nästkommande år, 2020- Hoppas att vi ses där! ♥ *

________________

Vi älskar att gå på mässor- det har lite blivit vår sak, kan tyckas- med god anledning. Det är så värmande att i en trivsam miljö få möjligheten att möta människor och knyta hjärtliga kontakter.

En god Vän vi fick möta under Life4Energy´s hälsomässa i Falköping är Anette Hillbiörn, AMHS Djurkommunikation, och det är med lycka vi kan berätta att vi kommer att vara en del av Body & Soul Expo hon arrangerar i Tibro i höst.

Den 7-8 september står dörrarna öppna i Millners i Tibro för Dig och Mig att njuta av dagar i hälsans tecken.

Läs mer på AMHS facebooksida: https://www.facebook.com/pg/AMHS-Djurkommunikation-625391014165370/events/?ref=page_internal

Vi ses! All Kärlek ♥

1/1

Kropp och Själ- Vi ses i Norrköping i höst!

Vhe Intuition är glada att kunna berätta att vi kommer att vara en del av Hälsomässa Kropp och själ i Norrköping den 21 september.

Det kommer bli en dag fylld med härliga upplevelser i Hälsans Tecken, hos oss kan du som vanligt prova på vår metod till mässpris – eller bara komma förbi och språka ett ord.

Läs mer på arrangörens hemsida : http://www.aqm-halsomassa.se/index.html

Vi ses! ♥

1/1


Träffa, möt och lyssna- Vi ses i Katrineholm!

Hejsan!

Nu är det snart dags för hälsomässan i Katrineholm, och vi är lyckliga att kunna berätta att vi kommer att under lördagen hålla ett föredrag om vår samtalsmetod kl 10.30. Det blir en öppen tid med högt i tak- så passa på att ställa de där frågorna du alltid velat veta. Gratis inträde för besökare och utställare. Vill du hellre tala med oss personligen, är du hjärtligt välkommen fram till vårt bord under ordinarie mässtid- och passa på att prova metoden när du ändå är här!

Hoppas vi ses, all kärlek ♥

1/2
2/2

Life4Energy Falköping- Tack för en underbar mässa

Vi vill tacka alla fantastiska utställare, arrangörer och besökare för en mässhelg i värmens tecken.

Helgen i Falköping blev en att minnas med lycka, och vi hoppas att vi snart får ses igen, all Kärlek till Er alla <3

Från Hjärtat- Tack <3

Om två veckor tar vi nya tag i Katrineholm, information finner ni i vår nyhetslista- Varmt Välkomna!

1/3
2/3
3/3

Kom och träffa oss- denna gång i Falköping och Katrineholm

Hejsan, Hoppas att ni alla haft en riktigt härlig Valborg.

Nu är det dags för oss att ut och åka på vägen igen- denna gång bär det av till Falköping och Katrineholm då vi är lyckliga att vara en del av Life4Energy,s Hälsomässor i vår.

Kom och njut av mysiga mässdagar, och passa på att komma förbi och prova på vår metod <3

Falköping, Folkets Park: 11-12 maj

Katrineholm, Duveholmshallen: 25-26 maj

Läs mer på arrangörernas egen hemsida:
http://www.energikalla.se/massa.html

Vi ses!

1/2
2/2

Andlig kryssning 2019- Vi ses ombord!

Jippi!

Vi är lyckliga att meddela att vi kommer att medverka på Tidningen Näras andliga kryssning i höst.

Söndag den 13:e oktober stiger vi ombord, se till att vara där du med!

Jag har själv rest som besökare tidigare, och det är en upplevelse jag varmt rekommenderar.

Läs mer på Näras egen hemsida:
http://www.naraskryssning.se

Hoppas att vi ses!

Önskar Er en riktigt härlig Valborg,

Kramar, Sara –´–(@

1/1

!Viktig Rättelse – Vi finns för alla

Vi vill informera om att vår startsida sedan 2018-04-12 fram till idag tyvärr visat felaktig information gällande vår verksamhet.

Texten som under ovanstående tidsperiod kunde läsas var skriven av extern resurs utan vår vetskap, där det påstods att vi endast finns tillgängliga för vem som letar samtalsterapi i Motala och Mjölby. Dessa uppgifter är alltså felaktiga.

Vi finns för alla oavsett anledning för kontakt och/eller livssituation, vårt huvudkontor ligger i Linköping och vi finns även för konsultation på distans, via Skype-samtal.

Metoden är vår egen och etablerad av oss – ingen utomstående har rätt att föra vår talan utan vårt medgivande.

Vem du än är, Var du än befinner dig – Varmt välkommen

Önskar Er alla En Riktigt Värmande Vår