Välkommen till Nya, Gamla, Älskade Vhe Intuition!

Vilken Sommar det har varit - Vår verksamhet har vuxit - och det inte litet! Vi är så lyckliga att nu kunna dela med Er vårt nya ansikte, utvecklade metod och internationella delverksamhet för att inte tala om våra nya näringsgrenar - Så underbart kul!

Ny hemsida

Först och främst, Varmt Välkomna till vår nya Hemsida! Jonathan har jobbat och jobbar ännu hårt på och för Vhe:s ansikte utåt – kvällarna ägnas tillsammans i programmeringens- och estetikens språk och visst ligger där många ännu framför oss, men vi är så lyckliga att från och med nu kunna dela vår framväxande Hemsida med Er – Vi hoppas att ni ska trivas ♥

Nya Breddgrader

Tillåt oss att presentera Vhe Intuition Global, då vi nu finns också internationellt med en liten, stor verksamhet inom såväl streaming som författarskap och figurtillverkning förutom våra vanliga konsultationer på distans!

Känner du dig bekant med det Engelska språket och vill veta mer? Eller varför inte själv vara med under våra öppna sceanser och myshörnor? Ta en titt på vår Twitch kanal för samlad information: https://www.twitch.tv/vheintuition
Och besök vårt nya internationella bibliotek för samlade videor inom allt från Healing, Meditation, Scéanser, Skratt och Djupa diskussioner https://www.youtube.com/channel/UCgb74xSpDxDmnA1lVY0lTIg

Samtligt innehåll är i nuläget först och främst på Engelska, Ni får mer än gärna höra av Er till oss om liknande skulle önskas på Svenska ♥

Utvecklade metoder

Även på hemmafronten har det varit rörelse under sommaren, och vi är stolta att nu kunna erbjuda olika typer av enklare energiavläsningar bredvid våra ordinarie konsultationer. Dessa bokas som enklast via vår sida på BokaDirekt: https://www.bokadirekt.se/places/vhe-intuition-28510
Hjulen rullar även för att mycket snart också kunna erbjuda olika storlekar på program och prenumerationer för återkommande klienter. Kontakta oss om detta, eller något annat smått nämnt i detta inlägg är av intresse för dig.

___________________

Samtligt innehåll och tjänster tillkommer Er som vanligt med en åldersrekommendation på 18år och äldre.

Önskar Er alla en Underbar Höst – Vi är så lyckliga att få uppleva denna fantastiska resa med Er

~ ♥ ~